Rólam

"Az olvasás is gondolkozás, s az írás is beszéd." Babits Mihály

Kapcsolat

Rólam

Évente több ezer mondatot törlök ki, és írok újra.

Minden úgy kezdődött, hogy beszélni akartam, végül rájöttem arra, hogy hallgatni szeretek igazán. Főként érdekes történeteket, hogy aztán otthon átgyúrjam őket, és hozzátegyem azt, amit én gondolok és érzek. Ebből lett az újságírás. Jelenleg négy országos női magazinban olvashatjátok a cikkeimet:Kismama, Wellness Magazin, Nők Lapja Egészség, ELLE
Emellett vállalkozóknak segítek abban, hogy a lehető legjobban fogalmazzák meg saját magukat, a cégüket, mottójukat, hivatásukat. Lényegében ez is a hallgatásról szól. Ha megkérdeznéd, hogy melyik a legjobb tulajdonságom, biztosan ezt mondanám: az értő figyelem, amivel feléd fordulok akkor, amikor a segítségemet kéred.
Most lehet, hogy kicsit furcsán nézel magad elé, de az írás mindig erről szól. Mert csak akkor láthatod, hallhatod meg az apró, ugyanakkor roppant lényeges részleteket, ha figyelsz.

Igazából én nem is vagyok más, mint egy vájtfülű hallgató, néző. Sokszor a beszélő nem is tudja, hogy milyen értékes az, amit mond, én azonban kihámozom a mondandója velejét, és tálcán nyújtom át neki, olyan formában, ahogy neki igazán jólesik.

Ha érdekel, hogy mivel telnek a hétköznapjaim, Instagramon megtalálsz!

@marcsimeszegeto

Kapcsolat